Informasjon om fjernundervisning

Fra mandag 16. mars vil undervisningen foregår via Teams. Hva vil det si for deg som elev?

Klikk for stort bildeOrganisering av skoledagen

Timeplanen vil i de fleste fag følges som vanlig. Når faglæreren din har lagd Team for faget og lagt timen inn i kalenderen, vil du bli invitert inn i timen. Din pålogging vil dokumentere din tilstedeværelse. Se ellers veiledning på its learning for hvordan du kommer deg inn på Teams. Its learning vil også bli brukt til innleveringer og kommunikasjon.

Hva om timen min ikke ligger i kalenderen?

I de praktiske fagene vil organisering av undervisningen organiseres på ulike måter. Dette gjelder spesielt instrumentalundervisningen for musikk og elever på byggfag som ikke er i YFF-praksis i bedrift. Det viktigste er at du har kontakt med faglærer som vil gi deg beskjed om hvordan undervisningen skal gjennomføres. Yrkesfaglig fordypning (YFF) – her vil skolen ha dialog med samarbeidspartnere i praksisfeltet, og vil fortløpende avklare om praksisstedet ønsker å ha elevene i opplæring.

Trøbbel med netttilgang, brukernavn, passord...

Ta kontakt med Marius på IKT. Hvis elever trenger å komme på skolen fordi de ikke har tilgang til nett hjemme, sendes SMS til miljøpedagog Vildun fra foreldre/elever. Du vil bli møtt ved hovedinngangen og plassert i eget rom. Selv om skolebussene slutter å gå, vil Innlandstrafikk sørge for skyss til de elevene som har behov for å komme på skolen. Innlandstrafikk må da kontaktes.