Elever i klasserommet

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Elever i klasserommet

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene i videregående skole.

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Valg 2021

SV ble valgvinner med 21,3%.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Covid-19

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Foreldremøt

Foreldremøtene gjennomføres mandag 30. august for Vg1 studiespesialisering (ST) og Vg1 byggfag (BAT), og 31. august Vg1 idrettsfag (ID) og Vg1 MDD. Av hensyn til smittevern ber vi om at kun en foresatt møter per elev.

Illustrasjon skolestart

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.