Tekst møter toner - en musikalsk, dramatisk aften

Torsdag 21. mars fra 17.00 til 20.00 er det mulig å få med seg en gratis forestilling med våre talentfulle andreårselever innen drama og musikk.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer 24. juni–5. juli 2024. I matematikk er det høstskole.

Ungdataundersøkelsen 2024

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Pallen på basismesterskapet i Stangehallen

Tirsdag 5. desember ble det arrangert basismesterskap for videregående elever i Innlandet.

Ny nettside for deg som er ung i Innlandet

På UngInnlandet.no finner du oversikt over fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet.

Viktig informasjon om skoleskyss

Har du spørsmål om skoleskyss i grunnskolen eller videregående skole?

Velkommen til skolestart!

Mandag 21. august 2023 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på eksamen og karakterer. Fristen for å klage er 10 dager.

Vårprosjektet på musikklinja tar form!

Musikklinja vårprosjekt 2023 Sander Østberg Hva hadde verden vært uten kvinner? I musikken har ikke alltid kvinner fått den oppmerksomheten som fortjenes. Musikk er makt, og menn har fått mye av æren. Derfor vil musikkelevene anerkjenne banebrytende kvinner i musikken og gi dem den hyllesten de fortjener.

Begivenhetsrik helg for dans- og dramaelevene

Flere forestillinger som vises denne helga.