Filosofidagen på Nansenskolen

15 elever som har programfaget historie og filosofi deltok 16.januar på filosofidagen på Nansenskolen på Lillehammer. Temaet for dagen var Utopier - forfriskende, forførende eller farlige?

Klikk for stort bildeDet var interessante foredrag rundt utopier,blant annet fra filosof Henrik Syse. Elevene fra Stange vgs.ble satt i filosofigrupper med historie og filosofi-elever fra andre deler av landet. I gruppene var det filosofisk nøtteknekking,og alle fikk prøve filosofisk "speed-dating". Og på besøk kom selveste Sokrates og utfordret med sine filosofiske spørsmål (bildet). Lunsj og middag var inkludert, og alle var fornøyd med en spennende,lærerik og annerledes dag i inspirerende omgivelser på Nansenskolen.

Klikk for stort bildeNansenskolen Ingeborg Brenne

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Fra mandag 16. mars vil undervisningen foregår via Teams. Hva vil det si for deg som elev?

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Forestillingen "TIL DEG" og "BLOD PÅ TANN" på Hamar Teater førstkommende helg er dessverre avlyst.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Samspillkonsert

Musikkelevene framførte et svært variert repertoar i løpet av helga. Felles for alle konsertene var musikken med sterkt samfunnsengasjement. Gratulerer til elevene og lærerne på musikklinja!