Gult nivå fra uke 3

Fra mandag 17. januar er elever og ansatte tilbake på skolen og i faste klasserom

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Godt nytt år!

Skolestarten 2022 blir fortsatt på rødt nivå.

Reiseråd på bussen

Fra tirsdag 14. desember er framdøra igjen stengt på de aller fleste linjene i Innlandet.

Rødt nivå på videregående skoler

Regjeringen har bestemt at alle videregående skoler i landet skal på rødt nivå fra senest torsdag 16. desember.

Faktura for elev-PC

Faktura på egenandelen for elev-PC skoleåret 2021/2022 er sendt ut.

MDD-elevene på scenen

Eleven i 2 dans/drama rørte i sjela til publikum med sin visning av Piken med svovelstikkene, og musikkelevene ga publikum gåsehud med sin kirkekonsert i Stange og Ringsaker kirke.

God stemning på huskonsert!

Aulaen på skolen var fylt til randen da musikkelevene arrangerte huskonsert. Spillegleden er på topp etter en lang periode med pandemi!

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.