Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Den lille piken med svovelstikkene

Forestillinger Dans/drama Mimus Klimaks Danse- og teatersalen i Stangehallen torsdag 24. november kl. 17.00 og 19.00 og søndag 27. november kl. 13.00 og 15.00. Priser kr. 80 (barn/stud./mod.) og 120 (voksen/fullpris). Forhåndskjøp av billetter: Vipps til 637851 (Mimus Klimaks). OBS! Merk betalingen med antall seter og hvilken forestilling billettkjøpet gjelder. Billettkjøp i døra, også kun Vipps.

Kirkekonsert med musikklinja

Konserter Kirkekonsert 2022 musikklinja Ostinat Stange kirke fredag 25. november kl. 19  Våler kirke lørdag 26. november kl. 18

Husk å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen, må du søke innen 15. november.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Foreldremøter

Vg1 har foreldremøte tirsdag 6. september og Vg2 tirsdag 13. september. Velkommen!

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Parkering ved Stangehallen fra uke 33

Den midlertidige løsningen skyldes oppgradering av uteområder i forbindelse med byggingen av nye Stange ungdomsskole. Vi oppfordrer til offentlig transport når det er mulig.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.