Vårprosjekt musikk 2021

Kommende helg, 23. og 24. april, skulle musikkelevene fylle Kirsten Flagstadsalen i Hamar Kulturhus med sitt vårprosjekt Lights On.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler dette skoleåret. Faktura for siste avdrag er på vei ut nå.

Rockekonsert 2021

Opptaksprøvene på musikk avlyses.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Hovedproduksjon 2021

Elevene på danselinja og i 3 drama har lenge vært spente på om de fikk gjennomføre forestillingene sine. 12. og 13. mars fikk de svaret. Elevene imponerte med en energi og et høyt kunstnerisk nivå. Vi er stolte av hva elever og lærere har fått til i den rare tida vår.