Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Ungdommens kritikerpris

3 dans/drama er juryklasse til Ungdommens kritikerpris. Det betyr at de er valgt ut, som én av sju klasser i landet, til å lese åtte nominerte bøker.

Rockekonsert 2021

Siden festivalhelga 2021 ble avlyst, har det vært arrangert flere interne konserter på skolen etter jul.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Plan for gjennomføring av undervisning

Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det anbefalt at landets videregående skoler går over til rødt nivå i perioden frem til 18.januar. Stange videregående skole planlegger ut fra dette og mer informasjon om tilpasninger i timeplanen vil legges ut for elevene på Teams i løpet av mandag.

For de elever som har avtale om tentamen mandag 4.januar, planlegger vi med å gjennomføre denne med tilpasninger etter rødt nivå.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.