Filosofidagen på Nansenskolen

15 elever som har programfaget historie og filosofi deltok 16.januar på filosofidagen på Nansenskolen på Lillehammer. Temaet for dagen var Utopier - forfriskende, forførende eller farlige?

Nansenskolen - Klikk for stort bildeDet var interessante foredrag rundt utopier,blant annet fra filosof Henrik Syse. Elevene fra Stange vgs.ble satt i filosofigrupper med historie og filosofi-elever fra andre deler av landet. I gruppene var det filosofisk nøtteknekking,og alle fikk prøve filosofisk "speed-dating". Og på besøk kom selveste Sokrates og utfordret med sine filosofiske spørsmål (bildet). Lunsj og middag var inkludert, og alle var fornøyd med en spennende,lærerik og annerledes dag i inspirerende omgivelser på Nansenskolen.

Nansenskolen - Klikk for stort bildeNansenskolen Ingeborg Brenne

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Se hvordan undervisningen løses resten av skoleåret.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april åpnes skolen for elever på Vg2 byggteknikk i de praktiske og yrkesteoretiske fagene. Fellesfagene vil fortsatt foregå som nettbasert fjernundervisning via Teams og itslearning.

Kontaktlærerne informerer de enkelte elever om organiseringen av undervisningen fremover. Timeplanen følges, så første skoledag blir tirsdag 28. april.

På skolen er det er lagt til rette for å følge gjeldende smittevernregler gitt av nasjonale helsemyndigheter.

Velkomne tilbake til skolen!