Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Avslutning for avgangselever med foresatte

Årets vitnemålutdeling til avgangselever på vg2 byggfag og vg3 studieforberedende fag er torsdag 16. juni kl. 18.

SACRO, vårprosjektet med musikklinja

Lørdag 30. april kan musikklinjekoret oppleves i Vang kirke kl. 18.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Velkommen til ny rektor!

Hulda Marie Røhne Orskaug ble 1. mars ansatt som rektor ved Stange videregående skole.

3 drama og Mimus Klimax presenterer "En midtsommernattsdrøm" av William Shakespeare

Forestillingen vises i vakre Hamardomen på Domkirkeodden fredag 18.3. og lørdag 19.3. Begge dager kl. 19.

Danselinjas vårforestilling!

Lørdag 19. mars kl. 15.00 og 18.00

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Foreldremøter

Møter avholdes for byggklassene og vg1 idrettsfag i februar.