Filosofidagen på Nansenskolen

15 elever som har programfaget historie og filosofi deltok 16.januar på filosofidagen på Nansenskolen på Lillehammer. Temaet for dagen var Utopier - forfriskende, forførende eller farlige?

Klikk for stort bildeDet var interessante foredrag rundt utopier,blant annet fra filosof Henrik Syse. Elevene fra Stange vgs.ble satt i filosofigrupper med historie og filosofi-elever fra andre deler av landet. I gruppene var det filosofisk nøtteknekking,og alle fikk prøve filosofisk "speed-dating". Og på besøk kom selveste Sokrates og utfordret med sine filosofiske spørsmål (bildet). Lunsj og middag var inkludert, og alle var fornøyd med en spennende,lærerik og annerledes dag i inspirerende omgivelser på Nansenskolen.

Klikk for stort bildeNansenskolen Ingeborg Brenne

Alle elever må søke inntak til neste skoleår.

Samspillkonsert

Musikkelevene framførte et svært variert repertoar i løpet av helga. Felles for alle konsertene var musikken med sterkt samfunnsengasjement. Gratulerer til elevene og lærerne på musikklinja!

Bilde av skolen

Vår assisterende rektor, Ronald Ellingsen går av med pensjon til våren etter nesten 12 år i stillingen.

Stemningsbilde

Godt nytt år med ny hjemmeside! Første skoledag etter juleferien er torsdag 2. januar.