Visma InSchool

Foresatte kan nå logge inn i systemet, og vi ber foresatte til elever under 18 år om å legge inn kontaktopplysninger i VIS.

Høstskole

Hver tirsdag kl. 16-18 i kantina. Dette er et tilbud til alle elever som ønsker å jobbe med lekser. Matematikklærer vil være tilstede for mulig veiledning.

Det serveres mattesuppe!

Skolen

Her finner du en oppsummering av det som ble gjennomgått på foreldremøtet for Vg1.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.