Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Hovedproduksjon 2021

Elevene på danselinja og i 3 drama har lenge vært spente på om de fikk gjennomføre forestillingene sine. 12. og 13. mars fikk de svaret.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Ungdommens kritikerpris

3 dans/drama er juryklasse til Ungdommens kritikerpris.

Rockekonsert 2021

Siden festivalhelga 2021 ble avlyst, har det vært arrangert flere interne konserter på skolen etter jul.

Silje som Piken

Piken med svovelstikkene ble en suksess også dette året. Takk til 2drama og 2dans for en rørende versjon!