Foreldremøter

Foreldremøte, skrevet på tavle - Klikk for stort bildeVg1 har foreldremøte tirsdag 6/9 og Vg2 tirsdag 13/9

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Parkering ved Stangehallen fra uke 33

Den midlertidige løsningen skyldes oppgradering av uteområder i forbindelse med byggingen av nye Stange ungdomsskole. Vi oppfordrer til offentlig transport når det er mulig.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Velkommen til ny rektor!

Hulda Marie Røhne Orskaug ble 1. mars ansatt som rektor ved Stange videregående skole.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

MDD-elevene på scenen

Elevene i 2 dans/drama rørte i sjela til publikum med sin visning av Piken med svovelstikkene.