God stemning på huskonsert!

Aulaen på skolen var fylt til randen da musikkelevene arrangerte huskonsert. Spillegleden er på topp etter en lang periode med pandemi!

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Kirkekonsert med musikklinja

Endelig får musikklinjekoret synge konsert igjen.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Hva stemte Stange-elevene?

SV ble valgvinner med 21,3%.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Velkommen til foreldremøte for Vg1-elever

Foreldremøtene gjennomføres mandag 30. august for Vg1 studiespesialisering (ST) og Vg1 byggfag (BAT), og 31. august Vg1 idrettsfag (ID) og Vg1 MDD. Av hensyn til smittevern ber vi om at kun en foresatt møter per elev.