Foreldremøte vg1 og vg2

Tirsdag 7. februar 2023 kl. 18 for vg1 og kl. 19 for vg2 bygg- og anleggsteknikk.

Festivalhelga for musikkelevene ble en suksess!

Med 5 konserter i løpet av helga, fikk publikum hørt et mangfold av sjangre.

Husk fristen for å melde deg opp til privatisteksamen

1. februar er fristen for å melde deg opp til våreksamen som privatist, lærling og praksiskandidat.

TASTE OF FREEDOM, Festivalhelg med musikkelevene

Musikk Bjørn Filip Holm Helga 20.-22. januar inntar musikkelevene flere konsertsteder i Hamar.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Den lille piken med svovelstikkene

Forestillinger Dans/drama Mimus Klimaks Danse- og teatersalen i Stangehallen torsdag 24. november kl. 17.00 og 19.00 og søndag 27. november kl. 13.00 og 15.00. Priser kr. 80 (barn/stud./mod.) og 120 (voksen/fullpris). Forhåndskjøp av billetter: Vipps til 637851 (Mimus Klimaks). OBS! Merk betalingen med antall seter og hvilken forestilling billettkjøpet gjelder. Billettkjøp i døra, også kun Vipps.

Kirkekonsert med musikklinja

Konserter Kirkekonsert 2022 musikklinja Ostinat Stange kirke fredag 25. november kl. 19  Våler kirke lørdag 26. november kl. 18

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Foreldremøter

Vg1 har foreldremøte tirsdag 6. september og Vg2 tirsdag 13. september. Velkommen!

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.