Kirkekonsert med musikklinja

Endelig får musikklinjekoret synge konsert igjen.

Hva stemte Stange-elevene?

SV ble valgvinner med 21,3%.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Velkommen til foreldremøte for Vg1-elever

Foreldremøtene gjennomføres mandag 30. august for Vg1 studiespesialisering (ST) og Vg1 byggfag (BAT), og 31. august Vg1 idrettsfag (ID) og Vg1 MDD. Av hensyn til smittevern ber vi om at kun en foresatt møter per elev.

Velkommen til skolestart!

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.